Vilans position paper: Datagedreven Werken in de Zorg

Vilans heeft een position paper gepubliceerd: Datagedreven Werken in Zorg en Ondersteuning. Hierin komt een scala aan waardevolle inzichten en tips voorbij. Ook over Slimmer Plannen in de (thuis)zorg.

Vilans: 'Zorgaanbieders komen vaak handen tekort en bovendien ervaren zorgmedewerkers een hoge werkdruk. Daarom wordt er in toenemende mate, bijvoorbeeld in de thuiszorg, gebruik gemaakt van digitale oplossingen'.

Zulke oplossingen – zoals de AI-gedreven TONOS app, helpen bij het plannen van zowel prettigere als véél efficiëntere diensten. En… klopt de planning, dan krijg je ook rust in het rooster. Apps als TONOS maken slim gebruik van data uit het primaire zorgproces. Zo dragen ze bij aan het vrijspelen van significant veel zorgcapaciteit, vermindering van reistijd voor medewerkers (in de thuiszorg, maar ook in gebouwen) en het leveren van zorg op de gewenste tijd voor cliënten.

TONOS Care, la solution digitale, basée sur une IA puissante, pour optimiser la gestion des plannings et des soins pour les soins longue durée.

TONOS Care – Etablissements de retraite

TONOS Care – Soins à domicile

TONOS Care Services – de la prise en charge complète à l’accompagnement au déploiement

Italiëstraat 74
6663 PG Nijmegen

Questions?
m.rademakers@tonos-care.nl

Copyright © 2023 TONOS Care | Website door: Webheld.nl