Stichting St Anna en TONOS Care

Anders Plannen in de Zorg. Een goed bezochte kennissessie georganiseerd door Transvorm in Tilburg. Met Merijn Jacobs van Stichting St Anna Boxmeer als gastspreker.

De uitdagingen voor de langdurige zorg zijn groot, maar gelukkig zijn er ook antwoorden. We staan niet met lege handen. Denk aan slimmer organiseren (o.a. meer taakdifferentiatie) en meer uit de planning halen. En hoe dit in de praktijk effectief wordt ondersteund door moderne apps als TONOS met AI-ondersteuning. Excel tools en planningen op basis van het verleden volstaan niet meer.

Onze gastspreker deelde zijn ervaringen met de implementatie, borging en resultaten van AI-ondersteund plannen. Opvallend: de betrokken zorgprofessionals en staf maken spontaan vaker gebruik van het nieuwe gereedschap dan verwacht. Geen Tik Tok, maar ‘even een TONOS-je draaien’ is best leuk. Het versterkt immers de eigen regie.

TONOS Care, la solution digitale, basée sur une IA puissante, pour optimiser la gestion des plannings et des soins pour les soins longue durée.

TONOS Care – Etablissements de retraite

TONOS Care – Soins à domicile

TONOS Care Services – de la prise en charge complète à l’accompagnement au déploiement

Italiëstraat 74
6663 PG Nijmegen

Questions?
m.rademakers@tonos-care.nl

Copyright © 2023 TONOS Care | Website door: Webheld.nl